Vernieuwde expositie

De maand die ‘doet wat ie wil’ laat ons flink in de kou staan in de eerste helft. Binnen is het gelukkig warm en is er tevens weer wat leven in de brouwerij. Zo is o.a. de expositie vernieuwd. Nadere gegevens omtrent de exposanten en een kleine foto indruk is te bekijken onder het kopje ‘Workshops en activiteiten’.

Ondanks de bijna winterse omstandigheden buiten is de natuur al aardig in gang met de lente. Dat moet ook wel, want er is geen tijd te verliezen op de kalender als het gaat om het lengen van de dagen. Hoe snel is het immers weer 21 juni!?

Bij het fietsen in de omgeving van Allardsoog kan er dan ook al voorjaarsactiviteit gespot worden. Huiswacht Teja Kramer maakte op een zonnige dag deze collage om u een kleine indruk te geven. De moeite waard om zelf ook eens te komen kijken!?