Actie

Nivon Nederland heeft voor 2020 de landelijke actie ‘kinderen tot 16 jaar gratis‘ verlengd ! Ouders, begeleiders en grootouders mogen als Nivon-lid gratis twee kinderen onder hun begeleiding laten logeren in Allardsoog. De kinderen moeten daarvoor ook Nivon-lid zijn en bij aankomst hun eigen lidmaatschapskaart tonen.

CADEAU-TIP:  GEEFT UW JARIGE  (KLEIN) KIND EEN NIVON LIDMAATSCHAP CADEAU!!

Geef ze daarmee ruimte voor een ervaring in plaats van materiële zaken.

De unieke gymzaal van Allardsoog blijft gelukkig open in de wintermaanden!!

Door vrijwilligers van de Technische dienst en met steun van Nivon-Nederland wordt de prachtige gymzaal verduurzaamd en daarmee winterproof gemaakt. Met een vernuftig systeem met o.a. grote ventilatoren die aan het plafond worden aangebracht zal in de koude wintermaanden de gymzaal verwarmd kunnen blijven. Eerder was er sprake van sluiting van deze bijzondere accomodatie vanwege het buitensporige (!)  energie verbruik in de wintermaanden. We zijn als bestuur ontzettend blij met de enorme inzet en financiële ondersteuning die dit project ondervindt.

Bovendien is in het kader van verduurzaming en terugdringen van het algemene energieverbruik  ruimte gemaakt voor isolatie van alle buitenmuren van heel Allardsoog. Naast de eerder aangebrachte zonnepanelen en aanpassingen van CV leidingen zal daarmee grote winst behaald worden op gebied van energiebesparing. Chapeau voor de vrijwilligers van de Technische dienst!!

Voor eerdere nieuwsberichten van en over Allardsoog kijkt u onder het kopje Nieuwsbrieven (zie uitschuifmenu onder de button Nieuws en activiteiten)

Activiteiten  en evenementen 2020

Er is reeds een aantal interessante activiteiten en evenementen bekend voor het komende jaar.  Behalve leuke en interessante workshops in eigen huis kunnen zeker ook regionale evenementen zoals de Drentse fiets4daagse   en het theaterspektakel het Pauperparadijs een prachtige aanleiding vormen voor een verblijf in Allardsoog!

Voor uitgebreide informatie  onder het  kopje WORKSHOPS en evenementen (zie uitschuifmenu onder de button Nieuws en activiteiten)