Vervoer naar Allardsoog

Kom je naar Allardsoog en maak je gebruik van het openbaar vervoer?

Op werkdagen overdag elke twee uur met Buurtbus 104 tot voor de deur van Allardsoog;

Vanaf Groningen CS met 2x overstappen, reistijd 1 uur en 21 min.

Q-liner 304 à Arriva lijn 14 à Arriva Buurtbus 104

Vanaf Leeuwarden CS met 2x overstappen, reistijd 1 uur en 16 min.

Q-liner 320 à Arriva lijn 14 à Arriva Buurtbus 104

Vanaf Leeuwarden CS met 1x overstappen, reistijd 1 uur en 36 min.

Arriva lijn 14 à  Arriva Buurtbus 104

Vanaf Heerenveen CS met 1x overstappen, reistijd 1 uur en 21 min.

Arriva lijn 84 à Arriva Buurtbus 104

In het weekend kan met OV gereisd worden tot Bakkeveen. In overleg kan door de huiswacht voor transfer naar Allardsoog gezorgd worden, kosten 20 ct per km, maximaal drie personen. Afhaalpunten in Bakkeveen, Haulerwijk, Een-west , Leek.  Eventueel ook vanaf een LAW    tel 088-0990951

Zie voor exacte routes en tijden www.OV9292.nl

De Buurtbus rijdt van maandag t/m vrijdag. Iedereen kan meerijden ook mensen die hulpbehoevend zijn of met een rollator komen.Tijdens de schoolvakanties geldt er een aangepaste dienstregeling. Bekijk de dienstregeling. Halteplaatsen en opstaptijden vindt u via www.ov9292.nl

Let op: een los kaartje is goedkoper dan wanneer je met je OV-kaart betaalt. Met de OV-chipkaart betaal je het dubbele tarief dan wanneer je een kaartje in de buurtbus koopt. In de bus kun je alleen pinnen.