Op weg naar de feestdagen

Op weg naar de feestdagen zijn we met z’n allen helaas toch weer in een lockdown terecht gekomen. Op de valreep waren er tussen eind november en half december toch nog drie workshops die konden doorgaan:  Schilderen met bijenwas (Encaustic Art) , workshop gevarieerd vegetarisch komen en een weekend Qi Gong. Alle deelnemers en docenten waren heel blij met de gezellige en leerzame dagen samen. De data voor in het voorjaar zijn reeds vastgelegd, dus inschrijven kan al!!

Ondanks de actuele lockdown mogen de Natuurvriendenhuizen gelukkig open blijven onder dezelfde restricties als in het najaar. Dit houdt in: minder gasten, desinfectie, afstand houden, mondmaskers dragen etc. Er mogen verschillende huishoudens tegelijk boeken, maar zonder dat ze erop uit zijn om er een ontmoeting of feest ervan te maken. Dus voor vriendengroepen of gezinnen die familie van elkaar zijn is er geen gelegenheid om te verblijven in Allardsoog, dit met het oog op de voorgeschreven maximale groepsgrootte.

Heel fijn om telkens weer te vernemen dat zowel de gasten als ook de huiswachten zich prettig en veilig voelen in Allardsoog, complimenten voor het volhouden van de geldende maatregelen!!

Voor 2021 kijken we dan ook met goede moed naar de afwisselende activiteiten die reeds zijn ingeroosterd en rekenen op veel gasten en hopen we ook weer groepen te mogen ontvangen.

Namens alle vrijwilligers van Allardsoog wensen we iedereen (toch) prettige feestdagen en goede gezondheid. Graag tot ziens in Allardsoog in 2021!!