Vrijwilligers gevraagd

Allardsoog zoekt enthousiaste vrijwilligers:

 

Vrijwilligers voor de functie van Huiswacht (gastheer en – vrouw)

Voor de ontvangst van de gasten zijn er in Allardsoog altijd huiswachten aanwezig. Deze vrijwilligers helpen de gasten die aankomen, regelen de administratieve afhandeling van het verblijf en helpen de gasten zich welkom te voelen en hun wegwijs te maken. Zij zijn de spin in het web in een sociale, actieve en dynamische omgeving op een mooie plek in de natuur.

De gastheren en gastvrouwen werken in tweetallen en zijn meestal stellen of een koppel vrienden of vriendinnen, die een week in het huis verblijven waar zij de beschikking krijgen over een eigen appartement. Zij zijn sociaal, gastvrij en kunnen met de computer omgaan.

Onze huiswachten verblijven minimaal 2 keer 1 week per jaar in ons huis. De wisseldag is op donderdag. Jouw werkzaamheden zijn in overleg en op nader te bepalen dagen/tijdstippen.

Lijkt het je leuk om samen met je partner, vriend of vriendin in Allardsoog gastheer en/of –vrouw te worden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mieke Minkes, voorzitter van Allardsoog :  vz.allardsoog@nivon.nl of mail naar:  pr.allardsoog@nivon.nl

Vrijwilliger activiteitencommissie

Woon je maximaal 50 km verwijderd van Allardoog kan je met een computer omgaan, en hou je van plannen en organiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou.   Voor 2021 gaan we samen met de Gemeente Bakkeveen breed inzetten op de thema’s  GROEN en GEZOND.  In Bakkeveen loopt het project Blue Zone waarmee met flinke preventieve maatregelen de gezondheid van de lokale bevolking een trapje wordt opgekrikt. Zie voor een indruk van dit project :  Uitzending gemist:  Dokters van morgen, uitzending begin november 2020.  Met alle groene aspecten van Allardsoog erbij gevoegd kunnen we heel breed een groot aantal workshops, lezingen en overige activiteiten ontwikkelen. Dus heb je zin en ideëen? Meld je aan bij pr.allardsoog@nivon.nl