Kerst in Allardsoog

Begin december 2021 werd Allardsoog traditiegetrouw weer in Kerstversiering getooid.
Vele handen hielpen om de kerstboom en overige binnen versiering op te frissen met zelfgemaakte  kerststukjes.
Versiering aangebracht door vrijwilligers: Tine van der Meer (Baliestuk en kerststukjes), Wies Kalsbeek (kerststukjes, deurversiering en denneappels), Kitty Suijling en een gast (kerstbomen), Hans Suijling (verlichting buiten in binnentuin).

Alles was gereed voor een mooie en gezellige Kerstperiode toen onverwacht een harde lockdown over Nederland werd afgekondigd.
Alle Nivon Natuurvriendenhuisen werden gesloten tot in elk geval 14 januari 2022.
Voor heel veel mensen een domper helaas maar uit solidariteit met de zorgmedewerkers en ter bescherming van de huidige zorgcapaciteit kon het kabinet niet anders besluiten.
Wanneer deze omicron-hobbel genomen is zal het vast beter worden in 2022, laten we daar onze hoop op gevestigd zijn!

De huiswachten kunnen van al deze mooie Kerstversiering nu (zonder gasten) ‘al het moois er vanaf kijken’ en zoveel als mogelijk een goede Kersttijd hebben…

De leden van de Beheercommissie (BHC) van Allardsoog wensen iedereen al met al toch goede Feestdagen en we verheugen ons erop u (weer) te kunnen ontvangen in Allardsoog in 2022 en in goede gezondheid!

Als troost in deze donkere dagen tonen we graag een aantal foto’s die deze maand in de tuin van Allardsoog gemaakt zijn door de heer Freek Oene Kalsbeek.