Huiswachten blijven de wacht houden!

De tweede maand is traditioneel de koudste maand van het jaar. Ook dit jaar konden we dat ervaren, winterse koude inclusief SNEEUW nog wel.. De huiswachten Kitty en Hans maakten prachtige foto’s van de sprookjesachtige omgeving van Allardsoog. Dus ook al is het tot 2 maart nog niet mogelijk om Allardsoog als gast te bezoeken, zo konden we toch meegenieten van de stilte en de schoonheid.

Alle huiswachten doen nog steeds hun naam eer aan door de wacht te houden bij en over het huis. Het huis staat daardoor nooit onbeheerd en zeker met deze grote temperatuurverschillen is allertheid op kleine of grote storingen heel belangrijk. Geweldig dat er permanente bezetting gerealiseerd kan worden door ons grote team huiswachten 🙂

  

Van Rinus ontvingen we de volgende sneeuwfoto’s, met zelfs ‘sneeuwduinen’ :