Stellingenpad geopend

Op zondag 24 april werd de nieuwe LAW Het Stellingenpad feestelijk geopend in Appelscha. Het pad is ontwikkeld door de Vrijstaat Stellingen en Nivon heeft de gids uitgebracht samen met enkele overige partners. Jolanda Verwoerd van Nivon bedankte iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming van deze indrukwekkende wandeling. Het is een zeer interessante tocht met zeer veel cultuurhistorische inhoud. Loopt door Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel en doet Allardsoog en het Hunehuis aan!!

Dus gaat je wandelhart sneller kloppen bij het vooruitzicht van deze nieuwe tocht? Boek dan in Allardsoog en ga op pad!!
De route loopt van Appelscha naar Appelscha en leent zich prima voor een verblijf in Allardsoog!

Kijk voor meer info op de site van het stellingenpad