Fietsroute Bakkeveen, Fochteloo, Norg

Een bijzondere fietsroute met bijzondere afstap momenten die begint bij de Weverswâl 4, 9243 JL Bakkeveen. De route is 51 kilometer en voert langs de dorpen Bakkeveen, Fochteloo en Norg. Onderweg zijn er verschillende bezienswaardigheden. Beklim in het Fochteloërveen de uitkijktoren en kijk uit over het hoogveenlandschap. Misschien zie je zelfs een paar kraanvogels! Het Norger Esdorpenlandschap heeft onder andere essen, de gezamenlijke akkers van kleine boerendorpjes. Vooral in het voorjaar en zomer bloeien die rijk door de verschillende akkerkruiden. De  routebeschrijving van het Fietsroutenetwerk kunt u HIER downloaden.

Informatie

Natuurvriendenhuis Allardsoog Jarich van der Wielenwei 42 9343 TC Een-West
088-0990951 (lokaal tarief)
Netwerk Nivonhuizen