Loop of fiets vanaf ons huis direct de natuur in!

Vanuit het huis kun je naar de heide van Duurswoude en naar het Mandefjild, het vrij toegankelijke natuurreservaat dat tegenover het Natuurvriendenhuis ligt en waar Schotse Hooglanders, Exmoorpony’s en Drentse schapen lopen. Deze schapen worden ’s avonds door de herder naar de schaapskooi gebracht van It Fryske Gea, aan het eind van de Jarig van der Wielenwei.

In het Mandefjild zijn ook verschillende wandelingen uitgezet:

Gele paaltjes route

Daarnaast is er ook een aantal wandelroutes die ons Natuurvriendenhuis Allardsoog als startpunt hebben.

Voor fiets en wandelroutes in de directe omgeving is in het huis veel informatie aanwezig. De huiswachten informeren je graag. Overige inlichtingen zijn te verkrijgen bij de VVV in Bakkeveen of op de website www.bakkeveen.nl

Informatie

Natuurvriendenhuis Allardsoog Jarich van der Wielenwei 42 9343 TC Een-West
088-0990951 (lokaal tarief)
Netwerk Nivonhuizen