Loop of fiets vanaf ons huis direct de natuur in!

Vanuit het huis zijn kunt u naar de heide van Duurswoude en naar het Mandefjild, het vrij toegankelijke natuurreservaat dat tegenover het Natuurvriendenhuis ligt en waar Schotse Hooglanders, Exmoorpony’s en Drentse schapen lopen. Deze schapen worden ’s avonds door de herder naar de schaapskooi gebracht van It Fryske Gea, aan het eind van de Jarig van der Wielenwei.

In het Mandefjild zijn ook verschillende wandelingen uitgezet:

Daarnaast is er ook een aantal wandelroutes die ons Natuurvriendenhuis Allardsoog als startpunt hebben. Vanwege de coronacrisis gelden er speciale regels voor de bezoekers van de natuurgebieden.

Voor fiets en wandelroutes in de directe omgeving is in het huis veel informatie aanwezig. De huiswachten informeren u graag. Overige inlichtingen zijn te verkrijgen bij de VVV in Bakkeveen of op de website www.bakkeveen.nl

Informatie

Natuurvriendenhuis Allardsoog
Jarich van der Wielenwei 42
9343 TC Een-West

088-0990951 (lokaal tarief)

Netwerk Nivonhuizen