Zaalhuur met overnachting

Als u (met een groepje) in Natuurvriendenhuis Allardsoog verblijft dan is het mogelijk om voor een dag of dagdeel (een van) onze zalen te huren. Om in aanmerking te komen voor overnachtingstarief dient 50% van de gasten in Allardsoog te overnachten.

Bij extra bezoek van buiten, bijvoorbeeld tijdens een feestavond of jubileum berekenen wij bij meer dan 25 personen een toeslag van 25%. Zijn er meer dan 50 personen dan betaalt u een toeslag van 50%

Tarieven Zaalhuur met overnachting

Per dag Per dagdeel
Jarig v.d. Wielenzaal € 100,– € 50,–
Sportzaal* € 100,– € 50,–
Klinkenbergzaal € 70,– € 35,–

 

*De sportzaal indien niet verhuurd, staat ter beschikking aan alle gasten die in Allardsoog verblijven. Als u de sportzaal alleen voor u en uw gezelschap wilt gebruiken dan kunt u de sportzaal huren. Hiervoor gelden de hierboven genoemde tarieven.

Zaalhuur zonder overnachting 

Ook als u niet in Natuurvriendenhuis Allardsoog verblijft is het mogelijk om een zaal te huren. Bijvoorbeeld voor een familiefeest, workshop of een vergadering. De zaal staat van 10.00 uur tot uiterlijk 00.00 uur tot uw beschikking. Bij extra bezoek van buiten, bijvoorbeeld tijdens een familiefeest of jubileum berekenen wij bij meer dan 25 personen een toeslag van 25%. Heeft u meer dan 50 gasten dan betaalt u een toeslag van 50%

  • Bij de zaalhuur is het gebruik van het servies en glaswerk inbegrepen.
  • Voor het gebruik van de koelkast, het opwarmen van soep en het zetten van koffie berekenen wij een bedrag van € 17,50 extra.

 

Tarieven Zaalhuur zonder overnachting (tot 25 personen)

Per uur
Jarig. v.d. Wielenzaal (voor vergaderingen/familiefeest) € 20,00
Klinkenbergzaal € 15,00
Huiskamer

(alleen gedurende de midweken en i.o.m. met de AMS)

€ 15,00
Sportzaal (wordt onverwarmd verhuurd) € 20,00
Keuken i.c.m. huur Van der Wielenzaal € 17,50