zaalverhuur
Allardsoog beschikt over drie zalen. Deze zijn geschikt voor verschillende doeleinden.

De Jarig van der Wielenzaal

De Jarig van der Wielenzaal met een capaciteit van max 80 personen is bij uitstek geschikt voor familiefeesten, huwelijksfeesten, familiereünies, vergaderingen en presentaties. Behalve voldoende tafels en stoelen, is er een geluidsinstallatie,  een automatisch projectiescherm, aansluiting voor een computer en een beameropstelling aan het plafond. Ook gasten die een eigen beamer hebben kunnen die gemakkelijk gebruiken.
Bij goed weer kunnen de deuren open naar het terras dat grenst aan de jeu de boulesbaan. Op die manier kunt u uw gasten spreiden over buiten en binnen en heb je toch je eigen ruimte.

zaalverhuur

 

De Klinkenbergzaal

De Klinkenbergzaal, een voormalig ppracticum lokaal is een geheel betegelde zaal met keukenblok en is geschikt voor ca 30 personen. Deze zaal is uitermate geschikt voor creatieve cursussen. Zoals zingen, vilten, schilderen en andere soorten van handarbeid.

zaalverhuur

De sportzaal

Onze sportzaal is uniek voor een NIVON-huis. Orkesten (zij roemen altijd weer de akoestiek), koren en sportclubs maken er vaak gebruik van wanneer zij enkele dagen in ons huis verblijven.
Als de sportzaal niet is verhuurd kan deze gebruikt worden door onze gasten. Ideaal voor gasten met kinderen. Er is ook een tafeltennistafel, er zijn ballen en netten zodat je je ook bij slecht weer prima kunt vermaken.
De sportzaal wordt niet verwarmd. Voor orkesten kan een uitzondering worden gemaakt. Zij betalen dan wel een extra toeslag voor verwarmingskosten.

De centrale keuken

Het vroegere kooklokaal van de Landbouw-/Huishoudschool is de trots van Allardsoog. Deze keuken is de grootste van alle NIVON huizen!
Er zijn 6 vierpits gasstellen met oven, een kantelbraadslede, magnetron en professionele koffiezetapparatuur.
Voor groepen is er een grote vaatwasser. Er is serviesgoed en glaswerk, bestek en keukengerei aanwezig. En er zijn pannen, keuken-, hand-, thee- en vaatdoeken.
De keuken wordt zowel gebruikt door individuele gasten als door groepen die het huis gedeeltelijk afhuren. Ook voor kookworkshops is de keuken ideaal.

zaalverhuur

Meer informatie of reserveren?

Voor de huur van onze zalen gelden verschillende tarieven. Deze vindt u op de pagina Tarieven/Zalen
Wilt u meer informatie of wilt u reserveren? Neem dan contact op met het Aanmeldsecretariaat.