Slotplaatsfestival

29okt10:0016:00SlotplaatsfestivalEen bruisende dag voor het hele gezin!

event details

Slotplaatsfestival

Een bruisende dag voor het hele gezin!

Op zondag 29 oktober vindt het jaarlijks terugkerende Slotplaatsfestival plaats op landgoed De Slotplaats, georganiseerd door Natuurmonumenten en De Slotplaats. Rondom het iconische landhuis kun je deze dag heerlijk struinen langs kraampjes met mooie en lekkere lokale producten. In het naastgelegen Bos van Knoop kun je genieten van theater, muziek en verschillende workshops.

Niks zo duurzaam als de natuur

Tijdens korte natuurexpedities duik je het bos in om naar paddenstoelen en diersporen te speuren en hoor je verhalen over de herfst en de winterslaap. De boswachter houdt deze dag speciaal spreekuur waarbij je hem de oren van het hoofd mag vragen. Jonge boswachters in de dop kunnen bij alle OERRR activiteiten volop speuren, spelen en knutselen. Vergeet niet om schone kleren mee te nemen en laarzen te dragen, want vies worden mag!

Eten en drinken van dichtbij

Natuurlijk proef je gedurende de hele dag wáár je eet. In restaurant De Slotplaats, het Koetshuis en bij de foodtruck. Op de groene markt kun je producten proeven en kopen van lokale boeren en leveranciers of van het landgoed zelf!

Komen jullie ook?

Het Slotplaatsfestival vindt op zondag 29 oktober plaats op landgoed De Slotplaats in Bakkeveen en duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Toegang is gratis. Voor sommige activiteiten en parkeren moet worden betaald.

meer

tijd

(Zondag) 10:00 - 16:00(GMT+01:00)