Tarieven hele huis per overnachting 2022

Wilt u als groep het “hele huis” huren? Ook dat is mogelijk in Natuurvriendenhuis Allardsoog. U heeft dan het hele huis tot uw beschikking inclusief alle zalen.

Om in aanmerking te komen voor het ledentarief dient 75% van de gasten lid te zijn van het Nivon. Voor verenigingen en scholen gelden speciale tarieven.

Vraag bij de aanmeldsecretaris naar de verschillende mogelijkheden:  allardsoog@nivon.nl       tel 088-0990971

 

Hoog (per nacht)* Laag (per nacht)  
Nivon-leden 967 804
Niet Nivon-leden 1442 1205

Deze prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en schoonmaakkosten.
Om in aanmerking te komen voor het ledentarief dient 75% van de gasten lid te zijn van het Nivon.
Scholen voor basis- en voortgezet onderwijs overnachten met een korting op het niet-ledentarief van 20%. Nivon-geledingen overnachten tegen ledentarief.

* Het hoogtarief is van toepassing tijdens de schoolvakanties en feestdagen én bij een enkele overnachting alleen op zaterdag buiten de hoogtariefperiodes.

Bij de huur van het hele huis is de vertrektijd vastgesteld om 12.00 uur.

Extra kosten bij huur hele huis

Schoonmaakkosten € 100,00 Voor dit bedrag worden de centrale ruimtes zoals de toiletten en de eetzaal voor u schoongemaakt. Het is echter wel de bedoeling dat gasten de slaapkamers, de zalen en de keuken netjes achterlaten.
Verlenging verblijf € 100,00 Wilt u op de vertrek dag de hele dag van onze faciliteiten gebruikmaken (m.u.v. de slaapkamers), dan betaalt u een toeslag voor het gebruik van de zalen. U kunt dan tot 18.00 uur in Allardsoog verblijven.
Energietoeslag € 50,00 In de maanden november t/m maart berekenen wij een energietoeslag van € 50,- per dag.