Tarieven huur hele huis per overnachting

Wilt u als groep het “hele huis” huren? Ook dat is mogelijk in Natuurvriendenhuis Allardsoog. U heeft dan het hele huis tot uw beschikking inclusief de zalen.

Om in aanmerking te komen voor het ledentarief dient 50% van de gasten lid te zijn van het Nivon. Is dit niet het geval dan betaalt u het niet-leden tarief. Voor verenigingen en scholen gelden speciale tarieven.

Informeer bij de aanmeldsecretaris naar de mogelijkheden.

Tarieven huur hele huis 2018

 Weekend*

(per nacht)

Midweek

(per nacht)

Weekend (vr-za)
Nivon leden* € 832,65 € 686,25  € 1362,75
overige gasten € 1248,98 € 1029,38  € 2013,00

Deze bedragen zijn exclusief toeristenbelasting en schoonmaakkosten.

* het hoogtarief is van toepassing in de per accommodatie bepaalde perioden én bij een enkele overnachting alleen op zaterdag buiten de hoogtariefperiodes. Zie ook de hoogseizoenperiodes 2018 van Allardsoog.

Verlenging van uw verblijf

Bij de huur van het hele huis is de vertrektijd vastgesteld om 12.00 uur. Indien u langer in Allardsoog wilt blijven, dus ook langer van onze faciliteiten (m.u.v. de slaapkamers) gebruikmaakt dan kunt u uw verblijf verlengen. U betaalt hiervoor een toeslag van € 100,– voor het gebruik van onze zalen. U kunt dan tot 18.00 uur in Allardsoog verblijven.

Schoonmaakkosten

Bij de huur van het hele huis betaalt u € 100,– schoonmaakkosten. Voor dit bedrag worden de centrale ruimtes zoals de toiletten en de eetzaal voor u schoongemaakt. Het is echter wel de bedoeling dat gasten de slaapkamers, de zalen en de keuken netjes achter laten.

Energietoeslag

In de maanden november t/m maart berekenen wij een energietoeslag van € 50,– per dag.