Een huis met 64 bedden

Er zijn verschillende kamers:

  •  eenpersoons kamers, (waarbij in één 1-persoonskamers een bed bijgeplaatst kan worden);
  •  tweepersoonskamers (waarvan 2 comfort kamers met eigen douche en toilet)
  •  vierpersoonskamers;
  •  driepersoonskamer;
  • een slaapzolder met 12 bedden.

De kamers kunt u vinden in de zogenaamde “blauwe vleugel”, met uitzicht over de weilanden. En op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping is een gezellige slaapzolder met 12 bedden. De tarieven vindt u onder het tabblad TARIEVEN

eenpersoonskamer

Een van de eenpersoonskamers

Comfort kamers

Natuurvriendenhuis Allardsoog beschikt over 2 comfort kamers. Deze comfort kamers hebben een douche en toilet op de kamer of  een douche- en toiletruimte voor alleengebruik tegenover de kamer. Voor deze comfort kamers betaalt u een toeslag van 7,50 per persoon per nacht.

Aangepaste kamer voor rolstoelgebruikers

Een van de tweepersoonsslaapkamers is aangepast voor rolstoelgebruikers. De deuren zijn breed genoeg om er met een rolstoel in te rijden. Op verzoek zijn er bedverhogers en een papegaai beschikbaar. Tegenover deze kamer is een invalidenbadkamer.

Bedlinnen

Het gebruik van bedlinnen is in Allardsoog verplicht.  U kunt zelf uw onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop meenemen of huren bij de gastvrouw/-heer. Slaapzakken zijn om hygienische redenen niet toegestaan.

Huur van het hele huis

Groepen kunnen ook het hele huis huren. Zij hebben dan de beschikking over alle bedden, de Jarig van der Wielenzaal, de sportzaal en de centrale keuken.
Bij de huur van “het hele huis” wordt 
€ 100,– schoonmaakkosten in rekening gebracht. Voor dit bedrag worden de centrale ruimtes voor u schoongemaakt. Het is echter wel de bedoeling dat gasten de slaapkamers veegschoon achterlaten.

De tarieven voor de huur van het hele huis  zijn op te vragen bij de Aanmeldsecretaris    allardsoog@nivon.nl