Over de zalen en de keuken…

De Jarich van der Wielenzaal

De Jarich van der Wielenzaal met een capaciteit van maximaal 80 personen en is bij uitstek geschikt voor familiefeesten, huwelijksfeesten, familiereünies, vergaderingen en presentaties. Behalve voldoende tafels en stoelen, is er een geluidsinstallatie,  een automatisch projectiescherm, aansluiting voor een computer en een beamer opstelling aan het plafond. Ook gasten die een eigen beamer hebben kunnen die gemakkelijk gebruiken.
Bij goed weer kunnen de deuren open naar het terras dat grenst aan de jeu de boules baan. Op die manier kunt u uw gasten spreiden over buiten en binnen en heeft u toch uw eigen ruimte.

De Klinkenbergzaal

Deze zaal is een voormalig practicum lokaal en is door de authentieke granieten vloer goed bestand tegen rommel en ‘geklieder’. De zaal beschikt ook over een natte hoek, keukenblok met kookgelegenheid en een koelkast.

Capaciteit is circa 60 personen. Deze zaal is dus uitermate geschikt voor creatieve cursussen. Zoals zeepsteen bewerken, kunst met bijenwas (encaustic art),  vilten, schilderen en andere soorten van handarbeid.

De sportzaal

Onze sportzaal is uniek voor een NIVON-huis. Deze zaal is bijzonder geschikt voor muzikale activiteiten! De Orkesten en verschillende koren die bij ons hun studieweken en workshops houden roemen altijd weer de prachtige akoestiek!
Ook sportclubs maken graag gebruik van de zaal wanneer zij enkele dagen in ons huis verblijven.
Als de sportzaal niet is verhuurd kan deze gebruikt worden door onze gasten. Ideaal dus voor uw kinderen of kleinkinderen. Er is ook een tafeltennistafel, er zijn ballen en netten zodat je je ook bij slecht weer prima kunt vermaken.
De sportzaal kan door verschillende energiemaatregelen m.i.v. 2020 ook in het winterseizoen verwarmd worden. Bij verhuur in de winterperiode kan wel een energietoeslag in rekening gebracht worden. Vraag daarnaar bij de aanmeldsecretaris : allardsoog@nivon.nl  of bel met het aanmeldsecretariaat op nummer 0990971

De centrale keuken

     

Het vroegere kooklokaal van de Landbouw-/Huishoudschool is de trots van Allardsoog. Deze keuken is de grootste van alle NIVON huizen!
Er zijn 6 vier pits gasstellen met oven, een kantel braadslede, magnetron en professionele koffiezetapparatuur.
Voor groepen is er een grote vaatwasser. Er is serviesgoed en glaswerk, bestek en keukengerei aanwezig. En er zijn pannen, keuken-, hand-, thee- en vaatdoeken.
De keuken wordt zowel gebruikt door individuele gasten als door groepen die het huis gedeeltelijk afhuren. Ook voor kookworkshops is de keuken ideaal.

NB! Kinderen tot 12 jaar geen toegang tot de keuken in verband met aansprakelijkheid!!

Informatie

Natuurvriendenhuis Allardsoog Jarich van der Wielenwei 42 9343 TC Een-West
088-0990951 (lokaal tarief)
Netwerk Nivonhuizen