Ik skip het carnaval

09feb(feb 9)13:0013(feb 13)16:00Ik skip het carnavalMet lezing en filmvertoning

event details

“Ik skip het carnaval dagen” in Allardsoog

Kom tijdens de carnavalsdagen in februari naar Allardsoog en Skip het carnaval. Kom naar ons Nivonhuis en geniet van de rust en de ruimte. Je vindt bij ons een mooie omgeving. Je kunt gaan wandelen op de Bakkeveense heide, we hebben de wandelroutes al klaarliggen. Of je pakt de fiets, ook hiervoor hebben we de routes al klaarliggen. Wil je graag de schaapskooi van ’t Fryske Gea bezoeken dan behoort dat ook tot de mogelijkheden (op afspraak met het Fryske Gea). Breng een bezoek aan museum De Proefkolonie over de Maatschappij van Weldadigheid in Frederiksoord of het Unesco Werelderfgoed Gevangenismuseum in Veenhuizen, zeker de moeite waard. Of bekijk het Fries of Groningen Museum. Kortom, van alles te doen of juist te laten.

 

Wij verzorgen wij op zondagmiddag 11 februari van 15 tot 17 uur voor een inspirerende filosofische lezing door Diederik Greive, hoofdofficier van het parket Noord-Nederland. De titel van zijn lezing is: “Rechtvaardigheid in een wereld vol ongelijkheid”.

Heb je zin in een goede film op groot doek? Maandagmiddag 12 februari om 16 uur vertonen we een leuke film. Dus skip het carnaval en boek. Je bent van harte welkom.

Reserveren kan via onze site https://allardsoog.nivon.nl/reserveren/ graag bij de opmerkingen aangeven of je de lezing en de film wilt bijwonen of als dat niet lukt dan kun je een mail sturen naar allardsoog@nivon.nl. Je kunt daarbij ook aangeven of je naar de lezing komt luisteren en/of de film wilt zien.

meer

tijd

9 (Vrijdag) 13:00 - 13 (Dinsdag) 16:00(GMT+01:00)