Zingen vanuit je hart

18aprgehele dag20Zingen vanuit je hartWorkshop : Bevlogen Zingen Noord (REEDS VOL)Prijs lidmet overnachting €176,- / zonder overnachting €158,- Prijs niet-lidmet overnachting €236,- / zonder overnachting €218,-

event details

In 2022 werd deze workshop, toen nog onder de naam Bevlogen Zingen Noord,  voor het eerst door Allardsoog georganiseerd. Het was een groot succes en daarom is besloten deze workshop dit jaar opnieuw in het programma op te nemen.

Al sinds 2012 verzorgt Frank Edam in Banjaert Wijk aan Zee in november de workshop Bevlogen Zingen,  die is daar altijd al snel volgeboekt. Sinds 2022 doet hij dat samen met Marita Kruijswijk.

Omdat de belangstelling daar te groot was om iedereen te kunnen inschrijven, willen ze meer mensen een kans geven deze workshop te volgen. “Zingen vanuit je hart!” vindt plaats in het sfeervolle Nivon-huis Allardsoog in Eén-West (bij Bakkeveen) op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe.

Frank leert voornamelijk Nederlands repertoire aan met teksten over thema’s die je raken. Marita Kruijswijk richt zich op wereldliederen van vroeger en nu. Deze 3 dagen zijn van ’s morgens tot ’s avonds gevuld met muziek.

Algemene Info:

De workshop wordt overdag gegeven op dinsdag, woensdag en donderdag. In de avond is er een avondprogramma en op donderdagmiddag is er een presentatie.

De workshop begint dinsdagmorgen 18 april om 10.00 uur en eindigt na het diner op donderdag 20 april.

De workshop is inclusief 3 x diner (op dinsdag, woensdag en donderdag) en 2 overnachtingen, wel zelf lakenset voor dekbed en handdoeken meenemen (of huren dat kan ook, aangeven bij aanmelden). Ontbijt en lunch verzorg je zelf (let wel: winkels zijn op ca. 5 km afstand).

Je overnacht in een 1 persoonskamer, tenzij je samen boekt en een 2 persoonskamer wilt.

Kosten: € 176.- voor Nivon-leden en € 236.- voor niet-leden.
Als je niet overnacht op Allardsoog kan dat ook, dan zijn de tarieven voor leden € 158.- en voor niet leden € 218.-  (NB: het Nivon-lidmaatschap kost € 40.- per jaar)
Bed- en badlinnen zelf meenemen of huren

Informatie over de inhoud van de workshop:  frankedam1@gmail.com

meer

tijd

april 18 (Dinsdag) - 20 (Donderdag)(GMT+02:00)